Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο λόγος που έτρωγε πάντα ψάρι

Έχοντας γνωρίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε γιατί η αείμνηστη ηθοποιός προτιμούσε το ψάρι ενώ απάντησε και στο αν υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τη Μιμή Ντενίση.

«Η Αλίκη προτιμούσε το ψάρι όταν βγαίναμε έξω, μου έλεγε ότι δίνει ευφυία, και έτρωγε μόνο το κεφάλι παρακαλώ».

«Με την Ντενίση δεν είχε κόντρα αλλά την αγωνία της την είχε να είναι πρώτη».

«Η αγάπη και ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Όταν χώρισαν ερωτεύτηκε τον Ηλιάδη. Ο Ηλιάδης και ο Σπυρόπουλος ήταν ένα φλερτ».

Το spoiler για τη σειρά “Φόνοι στο Καμπαναριό”

Ο Περικλής Αλμπάνης έδωσε spoiler για τα επόμενα επεισόδια της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Alpha «Φόνοι στο Καμπαναριό» όπου υποδύεται τον «πατέρα Φανούριο».  στη «Super Κατερίνα».

Ο Περικλής Αλμπάνης σε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως το φινάλε της σειράς θα έχει μεγάλο σασπένς ενώ αποκάλυψε ότι εν καιρώ το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης θα έρθει στο φως.

«Το τέλος της σειράς θα έχει μεγάλο σασπένς. Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει άλλο φόνο. Θα βάλω τον νεοκόρο να παρακολουθεί τις μοναχές για να μάθω τι συμβαίνει και αργότερα αποφασίζει ο ίδιος ο πατέρας Φανούριος να τις παρακολουθήσει ο ίδιος. Η ηγουμένη Μαρία έχει σκοτεινό παρελθόν και θα το ανακαλύψω. Το παρελθόν της δεν είναι καλό, την παρακολουθώ για να δω τι άλλο κακό κρύβει» περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ