Άγριος τσακωμός στο My Style Rocks – Η κατηγορία και τα κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση πάλι στο My Style Rocks 2, με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Ιωάννα Σιαμπάνη και την Ναντίν Ανζάουϊ.

«Πιστεύω ότι η Ιωάννα έχει στυλίστα». είπε η Ναντίν, την ώρα που εκείνη βρισκόταν μπροστά στους κριτές, συμπληρώνοντας: «Η Ιωάννα έχει πάρα πολλά looks που δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα και δεν πιστεύω ότι το μυαλό της μπορεί να φτάσει σε αυτή την ιδέα με το πουκάμισο . Έχει ωραίο στιλ, αλλά πιστεύω ότι τα ρούχα είναι ξένα πάνω της».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε για εμένα χωρίς εμένα», είπε η παίκτρια με τον Στέλιο Κουδουνάρη να συμπληρώνει «Περίμενε να μιλήσουμε εμείς και μιλάς κι εσύ».

«Ο κόσμος με βλέπει με 10 σακούλες στην Ερμού, μόνη μου. Εγώ ξέρω μόνο πόσο προσπαθώ. Ο μόνος λόγος που ζητάω βοήθεια από κάποιους φίλους μου για να έρθουν να με πάρουν, γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω. Τα ρούχα μου είναι ξένα πάνω μου γιατί είναι έτσι το size μου και πολλές φορές μεταποιώ τα ρούχα μόνη μου ή με μοδίστρα», είπε η Ιωάννα ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη ότι δεν υπάρχει ένας στυλίστας πίσω από τα looks σου. Θέλεις να το παίξεις blogger και fashionista και δεν ξέρεις τίποτα, άνοιξε ένα βιβλίο να διαβάσεις λίγο history of fashion», είπε μεταξύ άλλων η Ναντίν.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω…

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.