Άγρια κόντρα Πορτοσάλτε – Παπαπαναγιώτου – Κλαυδιανού on air: «Πετάγονται και οι δύο σαν να μην πω τι»

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε, τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και τον Φοίβο Κλαυδιανό στον ΣΚΑΙ.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρχικά ανάμεσα στον Φοίβο Κλαυδιανό και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, οι οποίοι διαφωνούσαν για το ποιο θέμα πρέπει να μιλήσουν πρώτα: για την Τουρκία ή για τις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή.

Ο Φοίβος Κλαυδιανός επέμενε να ρωτά τους συνομιλητές του «είναι σωστό να καταστρέφονται φάκελοι από την ΕΥΠ;» αναφερόμενος στο θέμα των παρακολουθήσεων και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου έλεγε ότι «την ώρα που ο Ερντογάν κατηγορεί την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ένα μεγάλο κομμάτι της Αντιπολίτευσης τηρεί σιωπή».

Στη συζήτηση «μπήκε» και ο Άρης Πορτοσάλτε λέγοντας «τι περιμένουμε… να καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ερντογάν όταν… κατεβάζει γραμμή Ερντογάν στην Ελλάδα; Πες για τον Ράμμο να πάμε παρακάτω (σ.σ. απευθυνόμενος στον κ. Κλαυδιανό)».

Ο Φοίβος Κλαυδιανός είπε ότι «είναι καταδικαστέα η στάση του Ερντογάν» και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση από τα κόμματα, όμως, στελέχη τοποθετήθηκαν».

Τότε τον διέκοψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ενώ ο Φοίβος Κλαυδιανός επαναλάμβανε «άσε με να μιλήσω» και ο Άρης Πορτοσάλτε έλεγε: «άφησέ τον Μπάμπη, να πει τις τουρκικές απόψεις».

Τότε ο Φοίβος Κλαυδιανός επιτέθηκε στον Άρη Πορτοσάλτε λέγοντας ότι «αυτά που λέει είναι ανεπίτρεπτα. Είναι χυδαίος τρόπος αντιμετώπισης του συνομιλητή». Σε άλλο σημείο τόνισε: «Σιώπησε λίγο Άρη μου να πω την άποψή μου».

Στη συνέχεια ο Φοίβος Κλαυδιανός έλεγε ότι δεν του επιτρέπεται να μιλήσει και πρόσθεσε ότι «πετάγονται και οι δύο σαν να μην πω τι».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ