Τατσόπουλος: Καμάρι μου… αγαπάω τις γυναίκες

Τατσόπουλος: Καμάρι μου… αγαπάω τις γυναίκες

Απαντήσεις για τη δήλωσή του, που «άναψε φωτιές» στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και για τον Κολοκοτρώνη και τη λεκτική του αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και με το δικό του ξεχωριστό ύφος μίλησε για όλους και για όλα.

Βρήκε ακόμα ευκαιρία να απαντήσει και για μια ακόμα φράση που του προσάπτουν. «Αυτό με τον Κολοκοτρώνη είναι ένας μύθος που δεν έχω πει. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδερφή», ήταν το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε όμως και για την υψηλών λεκτικών τόνων αντιπαράθεσή του με την Χρυσή Αυγή. «Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να απευθυνθώ σε αυτούς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με την πολιτική, αλλά και για το πως βρέθηκε να είναι υποψήφιος και τελικά να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον ΣΥΡΙΖΑ έπιασα επαφή τον Ιανουάριο. Πήρα τηλέφωνο τη Ρένα Δούρου και εκείνη με έφερε σε επαφή με το κόμμα. Την ήξερα από τα πάνελ».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καταγωγή, το αλλαγμένο επώνυμό του και την οικογένειά του. «Είμαι υιοθετημένος» είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας πως δεν ξέρει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του. «Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω ακόμα, το έχω αφήσει ανοιχτό» και συνέχισε «νομίζω ότι δεν ξέρει ούτε η μανά μου ποιος είναι, αλλά πιθανολογούσε κάποιους!».

 

Πηγή: real.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ