Netflix: O He-Man επιστρέφει έπειτα από 40 χρόνια – Δείτε το πρώτο τρέιλερ – ΒΙΝΤΕΟ

To Netflix συνεχίζει με τις αποκαλύψεις στη Geeked Week. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη νέα animated σειρά του He-Man, του ήρωα που λατρεύτηκε σε όλον τον κόσμο στα ’80s.

Η σειρά θα ονομάζεται “Masters of the Universe: Revelation” με όλους τους αγαπημένους ήρωες να επιστρέφουν στην Eternia με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Το πρώτο τρέιλερ της σειράς είναι γεμάτο δράση, δύναμη και νοσταλγία, και συνοδεύεται από το τραγούδι “Holding out for a Hero’ της Bonnie Tyler.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ του “Masters of the Universe: Revelation”:

Το voice cast της σειράς είναι γεμάτο από φανταστικούς ηθοποιούς, με τον Μαρκ Χάμιλ (Luke Skywalker, Joker) στον ρόλο του μεγάλου κακού, Skeletor, τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ως Teela, την Λίνα Χίντι (Game of Thrones) ως Evil-Lyn, τον Κρις Γουντ ως He-Man και Prince Adam) την Αλίσια Σιλβερστόουν ως Queen Marlena, τον Στίβεν Ρουτ ως Battle Cat, τον Γκρίφιν Νιούμαν ως Orko, τον Τζέισον Μιοες ως Stinkor, τον Τζάστιν Λονγκ ως Roboto και την Χάρλεϊ Κουίν Σμιθ ως Ilena.

Το Masters of the Universe: Revelation (Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη) θα προβληθεί σε δύο μέρη, με τα πρώτα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ