Eurovision 2021: Τι δήλωσε η Στεφανία στον Realfm 97,8 μετά την πρόκριση στον τελικό

Στον τελικό της Eurovision που διοργανώνεται στο Ρότερνταμ πέρασε η 18χρονηΣτεφανία εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με το τραγούδι Last Dance, των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η 18χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 για την πρόκριση και τη χθεσινή της εμπειρία πάνω στη σκηνή.

“Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη για τον αυριανό τελικό. Είναι τέλεια που προκριθήκαμε στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενη” ανέφερε λίγο μετά την πρόβα της σήμερα το πρωί. “Είχα λίγο άγχος, αλλά ευτυχώς πήγε καλά” σχολίασε για την εμφάνισή της στον ημιτελικό που της χάρισε το “χρυσό” εισιτήριο.

Η Στεφανία αν και αισιόδοξη για μια καλή θέση στην τελική κατάταξη του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού υπογράμμισε ότι κανείς δεν ξέρει γιατί όλα είναι στον “αέρα”. “Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, εφέτος, στη Eurovision. Όσον αφορά στη σειρά εμφάνισης στον τελικό του Σαββάτου, η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστούν στη 10η θέση του τελικού, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία. Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξουν τη βραδιά και θα εμφανιστούν στην 1η θέση.

Η σειρά εμφάνισης του τελικού:

1. Κύπρος

2. Αλβανία

3. Ισραήλ

4. Βέλγιο

5. Ρωσία

6. Μάλτα

7. Πορτογαλία

8. Σερβία

9. Ην. Βασίλειο

10. ΕΛΛΑΔΑ

11. Ελβετία

12. Ισλανδία

13.Ισπανία

14. Μολδαβία

15. Γερμανία

16. Φινλανδία

17. Βουλγαρία

18. Λιθουανία

19. Ουκρανία

20. Γαλλία

21. Αζερμπαιτζάν

22. Νορβηγία

23. Ολλανδία

24. Ιταλία

25. Σουηδία

26. Άγιος Μαρίνος

Ο Τελικός θα μεταδοθεί στην Ελλάδα ζωντανά από την ΕΡΤ το Σάββατο, 22 Μαΐου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ