GNTM: Αυτή θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά – Θα είναι η τέταρτη κριτής

Είναι οριστικό, βρέθηκε η τέταρτη κριτής για το GNTM που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά μετά την απόφασή της να αποχωρήσει και να αφοσιωθεί στο Dancing with the Stars. Η ανακοίνωση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Star και το όνομα της νέας προσθήκης στο ριάλιτι μοντέλων είναι Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το μοντέλο έχει κάνει μεγάλη καριέρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η ίδια δεν είναι ευρέως γνωστή στον τηλεοπτικό κόσμο και η απόφαση του Star θυμίζει την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με το κανάλι να ποντάρει ξανά σε ένα νέο πρόσωπο.

Η ίδια έρχεται στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες που ζει μόνιμα, αποκλειστικά για το GNTM, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

View this post on Instagram

A post shared by Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

“Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση” έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

“Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά” τόνισε το μοντέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ