Netflix: Εκπλήξεις στο Τop10 στην Ελλάδα – Αυτή η ταινία κατέκτησε την κορυφή – BINTEO

Ακόμα ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι και το Netflix είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους μένουν μέσα. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώσει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο για να δούμε και να κολλήσουμε.

Το Top10 στην Ελλάδα έχει ανανεωθεί πλήρως. Την κορυφή κατέκτησε το θρίλερ δράσης “Gemini Man” με τον Γουίλ Σμιθ, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται η νέα σειρά φαντασίας του Netflix, “Σκιές και Οστά”, η οποία είναι η τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων best-seller βιβλίων του “Grishaverse”. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η ταινία επιστημονικής φαντασίας, “Λαθρεπιβάτης”, με την Άννα Κέντρικ.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. The Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

9. Έρωτας και Τέρατα

Επτά χρόνια αφότου επέζησε από μια Αποκάλυψη τεράτων, ο δύσμοιρος Τζόελ αφήνει πίσω το άνετο υπόγειο καταφύγιό του σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την πρώην του.

8. Σίσυφος

Ένα ανεξιχνίαστο συμβάν φέρνει έναν ιδιοφυή μηχανικό αντιμέτωπο με επικίνδυνα μυστικά του κόσμου και μια γυναίκα που έρχεται από το μέλλον για να τον αναζητήσει.

7. Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να αποδείξει ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, ο Άλεξ προσπαθεί να αποκαλύψει περισσότερα για τον πραγματικό ένοχο.

6. Πήγες Ποτέ σου στο Φεγγάρι;

Μια δημοσιογράφος μόδας αποφασίζει να πουλήσει τη φάρμα της στην ιταλική επαρχία όπου γνωρίζει έναν όμορφο αγρότη και ανακαλύπτει τα πράγματα που στερείται.

5. Minions

Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρίκουελ και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

4. Το ερπετό

Το ’70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα.

3. Λαθρεπιβάτης

Ένα τριμελές πλήρωμα σε αποστολή στον Άρη έρχεται αντιμέτωπο με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όταν ένας απροσδόκητος επιβάτης θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων.

2. Σκιές και Οστά

Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.

1. Gemini Man

Ένας ελεύθερος σκοπευτής που έχει αποσυρθεί πρόσφατα έρχεται αντιμέτωπος με τη νεότερη και πιο δυνατή κλωνοποιημένη έκδοσή του που έχει βάλει η κυβέρνηση να τον σκοτώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ