Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα παράνομα ζευγάρια που φέρνουν εξελίξεις

Νέα ζευγάρια σχηματίζονται στις “Άγριες Μέλισσες”, όπως τα παρουσιάζει το TiVi Σίριαλ, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας προκαλώντας νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Τα παράνομα ζευγάρια

Ασημίνα – Μπάμπης

Αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο και ανατρεπτικό ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα παίρνει το αίμα πίσω της για την προδοσία του Νικηφόρου και της αδελφής της. Έπειτα από τόσα χρόνια καταπίεσης (από εποχή προ Νικηφόρου) βρήκε μια διέξοδο να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε ποτέ, στο πρόσωπο του Μπάμπη, που την έκανε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του καθωσπρεπισμού της εποχής εκείνης. Αγνοεί τους κινδύνους που ελλοχεύει όλη αυτή η συμπεριφορά της, καθώς ο εθισμός της στο αλκοόλ θα βάλει σε κίνδυνο τον γάμο της, αλλά και τις ικανότητές της ως μητέρα. Σύντομα, όπως θα δούμε, πάνω σ’ έναν καβγά με τον Νικηφόρο, η Ασημίνα θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα φύγει βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι του Μπάμπη. Η αρχή του τέλους για τον γάμο της με τον Νικηφόρο έχει αρχίσει, ενώ νέος πόλεμος θα ξεσπάσει και ανάμεσα στους Σεβαστούς.

Δρόσω – Κωνσταντής

Από την περασμένη σεζόν είχε αφήσει υπονοούμενα η σειρά πως κάτι θα συμβεί ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές, αλλά οι συνθήκες ήρθαν έτσι που τελικά η Δρόσω έμπλεξε με τον άντρα της αδελφής της. Φέτος που η νεαρή Σταμίρη κυλίστηκε στον βούρκο και πούλησε το κορμί της για μερικές δραχμές στην Τρούμπα, ο Κωνσταντής εμφανίστηκε σαν σωτήρας, αλλά και σαν άξιος σύντροφός της. Όταν την είδε να λικνίζεται σέξι στη «Χαβάη», μέσα του γεννήθηκε ο έρωτας για εκείνη. Για την ομορφιά της δεν υπήρχε αμφιβολία καθώς από μικρή ήταν η όμορφη του χωριού! Όμως η αποκάλυψη της αλήθειας για τον μικρό Σέργιο, η θυσία της για να ευτυχήσει η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, σε συνδυασμό με το πού κατέληξε να δουλεύει, ήταν αυτά που τον έκαναν να ερωτευτεί αυτή τη φορά τον χαρακτήρα της. Είναι τόσο έντονα μάλιστα τα συναισθήματά του για εκείνη, που όχι μόνο αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα, αλλά τον κάνουν να της εξομολογηθεί όλα όσα αισθάνεται για εκείνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει το σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί και τον αποφεύγει. Ομως μία τυχαία συνάντηση, θα τους οδηγήσει στο κρεβάτι αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Βόσκαρης – Σοφούλα (και Μυρσίνη)

Ένας άντρας δύο γυναίκες. Ο Βόσκαρης θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με τη γοητεία του τόσο την κόρη του Τόλλια όσο και τη γυναίκα του Δούκα. Βέβαια, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο μία και αυτή ακούει στο όνομα Ελένη Σταμίρη, η οποία μάλιστα στη συνέχεια θα κατακτήσει και την καρδιά του, αφού σιγά-σιγά θα αρχίσει να την ερωτεύεται πραγματικά. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βόσκαρης, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, θα προσεγγίσει τη Σοφούλα και αφού πρώτα καταφέρει να τη στρέψει εναντίον του Άγγελου και να διαλύσει τον αρραβώνα της μαζί του, στη συνέχεια θα της «πουλήσει φούμαρα» για δήθεν έρωτες. Η 18χρονη θα τον πιστέψει καθώς θα γοητευτεί κυρίως από τη θέση εξουσίας που κατέχει, αλλά και από το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία! Παρά τις αντιδράσεις τόσο του Τόλλια όσο και των συγχωριανών, η Σοφούλα θα αρραβωνιαστεί μαζί του και εκείνος θα τη χρησιμοποιήσει για τα σατανικά σχέδια που ετοιμάζει για Ελένη και Λάμπρο. Σύντομα η Σοφούλα θα δει το αληθινό και βίαιο πρόσωπό του.

Παράλληλα με τη Σοφούλα, ο Βόσκαρης βάζει στόχο και τη Μυρσίνη προκειμένου να εκδικηθεί τον Δούκα για το κακό κοινό παρελθόν που έχουν! Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη γοητεύσει και εκείνη δεν θα αργήσει να ενδώσει όπως είχε κάνει και με τον Θωμά Κυπραίο. Μόνο που σ’ αυτήν την περίπτωση η σχέση δεν θα προχωρήσει περισσότερο πέρα από κάποια φιλιά.

Ζευγάρι “μπόνους”

Ρίζω – Προύσαλης

Το μεγάλο ερώτημα (μεταξύ άλλων) από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι και σήμερα είναι αν η Ρίζω και ο Προύσαλης θα γίνουν ζευγάρι. Και ναι, λοιπόν, είναι γεγονός πια πως αυτοί οι δύο θα καταλήξουν τελικά μαζί και μάλιστα ευτυχισμένοι! Ήδη βλέπουμε τα πρώτα σημάδια του αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που φυσικά δεν διαφεύγει της δαιμόνιας Δέσπως, η οποία με τη σειρά της κάνει τα δικά της κόλπα για να τους φέρει ακόμη πιο κοντά.

Πηγή: TiVi Σίριαλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ