Netflix: Ο 4ος κύκλος του “The Crown” κατέκτησε το ελληνικό Top10 – ΒΙΝΤΕΟ

To lockdown συνεχίζεται στη χώρα μας. Η καλύτερη λύση για να περάσει η ώρα στο σπίτι είναι οι σειρές και οι ταινίες. To Netflix ανανεώνει καθημερινά το περιεχόμενό του, και οι χρήστες έχουν πάντα κάτι καινούριο να παρακολουθήσουν.

Αυτήν την εβδομάδα, την τιμητική του έχει η σειρά “The Crown (Το Στέμμα)”, που ιχνηλατεί τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς κυκλοφόρησε και κατέκτησε αμέσως το Top10 στην Ελλάδα.

Στις δέκα πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες στην ελληνική έκδοση του Netflix, υπάρχουν και αρκετές νέες προσθήκες, όπως η εξαιρετική αστυνομική σειρά, “Blacklist” και η ταινία φαντασίας και περιπέτειας “Mortal Engines”.

Σταθερά στο Top10 παραμένουν η νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη, το “Γκάμπι της Βασίλισσας” και φυσικά τo “Emily in Paris“.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Οι Ευνοούμενοι του Μίδα

Ένας εκατομμυριούχος εκδότης εκβιάζεται και πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής ή θανάτου. Εμπνευσμένη από ιστορία του Τζακ Λόντον, αλλά με φόντο τη σύγχρονη Μαδρίτη.

9. Η Έμιλι στο Παρίσι

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

8. Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

7. Χαμένη

Αναζητώντας την κόρη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής, ο Αντόνιο πυροδοτεί εξελίξεις που επηρεάζουν πολλούς όταν κανονίζει να μπει σε μια φυλακή της Κολομβίας.

6. Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης

Όταν ο κολλητός του, ο Γκάρι, εξαφανίζεται, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ ξεκινούν μια θεότρελη αποστολή πέρα από τον Βυθό του Μπικίνι για να σώσουν τον ροζ φίλο τους.

5. Mortal Engines

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό νέο κόσμο, μια νεαρή και οι επαναστάτες φίλοι της προσπαθούν να σταματήσουν την τεράστια κινητή πόλη του Λονδίνου πριν καταστρέψει τα πάντα.

4. Αρχηγός από κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει

Ο Αρχιμπόμπιρας φέρνει τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιμ, στο γραφείο και του μαθαίνει πώς γίνονται οι δουλειές. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη γνωστή ταινία.

3. Διπλή Πριγκίπισσα: Αλλάζουμε;

Όταν η χριστουγεννιάτικη στέψη της Μάργκαρετ περιπλέκει τα αισθηματικά της, η σωσίας της, η Στέισι, σώζει την κατάσταση. Θα καταστρέψει τα πλάνα τους μια τρίτη σωσίας;

2. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Δεκαετία του 1950. Σ’ ένα ορφανοτροφείο, ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

1. The Crown (Το Στέμμα)

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ