Νέο πρόγραμμα στον Ελληνικό 93,2

Ο Ελληνικός 93,2 υποδέχεται τη νέα ραδιοφωνική σεζόν, ανανεωμένος, με την καλύτερη διάθεση! Καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σας κρατούν συντροφιά, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τα μεσάνυχτα, παρέα με τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών.

Καθημερινό Πρόγραμμα:

06:00 – 10:00 | “Πρωινό σαρδάμ” με την Εβελίνα Παπούλια και τον Λευτέρη Ζαμπετάκη

Το prime time του Ελληνικού 93,2 αναλαμβάνει η εκρηκτική Εβελίνα Παπούλια και ο αισιόδοξος Λευτέρης Ζαμπετάκης με την εκπομπή Πρωινό σαρδάμ. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, έρχονται με χαμόγελο και γίνονται πρωταγωνιστές στα πρωινά μας.

10:00 – 13:00 | Έλενα Δημητράκη

Η Έλενα Δημητράκη παίρνει τη σκυτάλη και μας καλημερίζει με τη γλυκιά φωνή της,

στον Ελληνικό 93,2, ενώ μας ενημερώνει για τα πολιτισμικά δρώμενα και ενδιαφέροντα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

13:00 – 15:00 | Δημήτρης Μάρκος

Ο Δημήτρης Μάρκος, όπως πάντα, με το χαρακτηριστικό ελληνικό ταπεραμέντο του,

θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 τα μεσημέρια μας. Και αυτή τη χρονιά, υπόσχεται πως θα συνέχισει να μοιράζει απλόχερα μεγάλα δώρα σε όλους τους ακροατές με καθημερινούς διαγωνισμούς.

15:00 – 19:00 | Βάσω Σαρματζή

Το απογευματινό drive του Ελληνικού 93,2 βρίσκει Οn Αir, τη Βάσω Σαρματζή.

Σχολιασμός της επικαιρότητας με καυστικό χιούμορ και προτάσεις για ψυχαγωγία αποτελούν τη ραδιοφωνική σκαλέτα. Μαζί της επιστρέφουμε από το γραφείο στο σπίτι.

19:00 – 22:00 | “Τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία” με τον Διονύση Καστόρα

Ο Διονύσης Καστόρας μας ταξιδεύει στο χθες και στο σήμερα του ελληνικού τραγουδιού με σπάνιες ηχογραφήσεις που έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές μας, μόνο στον Ελληνικό 93,2. Βάλτε ένα ποτήρι λευκό κρασί και γίνετε επιβάτες του μουσικού ταξιδιού.

22:00 – 01:00 | Live βραδιές στον Ελληνικό 93,2” με τον Γιώργο Στυλιανάκη

Ο Γιώργος Στυλιανάκης, για ακόμα μια ραδιοφωνική χρονιά, συντροφεύει τις νύχτες μας, με Live εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών! Όλα τα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου στον Ελληνικό 93,2 σε ένα 3ωρο συναυλιακό ραδιοφωνικό πρόγραμμα γίνονται η δική μας νυχτερινή ψυχαγωγία από Δευτέρα έως Σάββατο 22:00 μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα.

Σάββατο Κυριακή:

09:00 – 12:00 | Πόπη Χατζηδημητρίου “Ξύπνα μίκρο μου κι άκουσε” Weekend Εdition

H καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται. Η αγαπημένη Πόπη Χατζηδημητρίου μαζεύει τη μεγάλη παρέα του Ξύπνα μικρό μου κι άκουσε, τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, βάζει μεγάλο μπρίκι για τον ελληνικό πρωινό ραδιοφωνικό ελληνικό καφέ μας.

12:00 – 15:00 | Θάνος Μωριάτης

Οι Συζητήσεις στον Ελληνικό 93,2 επιστρέφουν. Ο Θάνος Μωριάτης μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες έρχεται και διακοσμεί τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Αποκλειστικές συνεντεύξεις και μοναδικές ερμηνείες από αγαπημένους καλλιτέχνες στον Ελληνικό 93,2.

15:00 – 19:00 | Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Ο Ελληνικός 93,2 καλωσορίζει στην παρέα του, τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έρχεται με μια πλούσια δισκοθήκη και τις μουσικές του γνώσεις, για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.

19:00 – 22:00 | «Τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία» με τον Δημήτρη Πέτρου

Επειδή τα σαββατοκύριακα έχουν και αυτά την δική τους ιστορία, ο Δημήτρης Πέτρου θα μοιραστεί μαζί μας εικόνες και νότες τραγουδιών που έγραψαν και γράφουν ιστορία.

…και αυτή τη χρονιά, ο Ελληνικός 93,2 θα γίνει η δική μας ραδιοφωνική συντροφιά!

Καλή ραδιοφωνική σεζόν σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ