• Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

  2:01 μμ, Σαββατο 16 Μάι 2020 2:01 μμ, Σαββατο 16 Μάι 2020

  Με τίτλο: «"Αερογέφυρα" με 14 χώρες» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews

  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιες αεροπορικές εταιρείες ξεκινούν πτήσεις προς τη χώρα μας.

  Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

  - Πώς και πότε θα έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα.

  - Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιούνται τακτικά το επόμενο δίμηνο και σε ποιους προορισμούς.

  - Βγαίνει από την καραντίνα και η κρουαζιέρα και αναμένονται οι πρώτες αφίξεις από το εξωτερικό στις αρχές Ιουλίου.

  Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

  - «Το επόμενο επεισόδιο θα γίνει στη θάλασσα». Οι ανησυχίες στο ελληνικό Πεντάγωνο για τις νέες προκλήσεις που ετοιμάζει ο Ερντογάν στα νησιά του Αιγαίου και στην ανατολική Μεσόγειο.

  - Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Οποιαδήποτε αμφισβήτηση του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας από την Τουρκία θα συνιστά προσβολή και πρόκληση απέναντι και στη διεθνή κοινότητα».

  - Δημήτρης Κουτσούμπας: «O λαός να πει: “Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά! Την κρίση να την πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο”».

  - Ρύθμιση - εξπρές για χρέη σε εφορία και ταμεία. Αφορά οφειλές που δημιουργήθηκαν από την κρίση του κορωνοϊού.

  - 9 επενδύσεις ανάχωμα στην ύφεση. Ποια έργα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που απέστειλε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες.

  - 10,9 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις! Αναλυτικός οδηγός με τα προγράμματα χρηματοδότησης. Από ποιες πηγές μπορούν να αντλήσουν ρευστότητα μικρές και μεγάλες εταιρείες για να θωρακιστούν εν μέσω πανδημίας.

  - «Απόβαση» της Four Seasons στη Μύκονο. Οι Αραβες του Αστέρα Βουλιαγμένης ετοιμάζουν τουριστικό χωριό στην παραλία της Ελιάς.

  - Ελπίδες για εμβόλιο από Τελ Αβίβ και Παρίσι. Αγώνας δρόμου των επιστημόνων για να έχουν ένα ισχυρό όπλο κατά του κορωνοϊού το φθινόπωρο.

  - «Μάθαμε ότι τον άφησαν ελεύθερο και τρελαθήκαμε». Θύελλα αντιδράσεων από γονείς ανήλικων που έπεσαν θύματα κακοποίησης από τον προπονητή μπάσκετ στην Κρήτη. Τι απαντά ο ίδιος.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα