Masterchef: Η αποχώρηση που άφησε άφωνους τους κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

Το ιδιαίτερο πιάτο του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου κλήθηκαν να ετοιμάσουν ο Κώστας και ο Ηλίας κατά τη χθεσινή διαδικασία αποχώρησης του Masterchef. Όσο και αν προσπάθησαν να είναι πιστοί στην αντιγραφή, ένα βιαστικό λάθος ήταν αρκετό και καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Οι δύο παίκτες εμφανώς συγκινημένοι μπήκαν με κλάματα στο μαγειρικό ρινγκ και έφυγαν με κλάματα καθώς κανένας από τους δύο δεν ήθελε να είναι η αίτια αποχώρησης του άλλου.

Ωστόσο, το πιάτο που είχε τα περισσότερα λάθη ήταν του Ηλία και ήταν εκείνος που έπρεπε ν’ αποχαιρετήσει το «όνειρο» του MasterChef. Ο Ηλίας συγκέντρωσε 22 βαθμούς ενώ ο Κώστας απέσπασε 25 βαθμούς από τους κριτές και κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του Masterchef.

«Ηλία συγκέντρωσες 22 βαθμούς, 25 συγκέντρωσε ο Κώστας, τρεις βαθμοί διαφορά. Κώστα επιστρέφεις στο σπίτι του Masterchef», τους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Καταλαβαίνω ότι δεν είμαι αυτός που έχει φύγει, κοιτάζω τον Ηλία ότι δεν έχει καμία αντίδραση αλλά ξέρω ότι είναι απογοητευμένος και έχει στεναχωρηθεί. Μετά από αυτά που άκουσα στον εξώστη, δεν ξέρω αν θέλω να δω κάποια από τα παιδιά, αυτοί απλά γελούσαν ενώ εμείς παίζαμε τη θέση μας στο Masterchef. Το κατάφεραν, έβγαλαν τον Ηλία έξω. Τώρα δεν έχουν καταλάβει ότι θα τρέμουν κάθε στιγμή που θα με βλέπουν μέσα στο παιχνίδι», είπε στην κάμερα του Masterchef ο Κώστας.

«Σίγουρα πιστεύω πάντα στον εαυτό μου, αν και πολλές φορές δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Σίγουρα θα μπορούσα να είμαι ο νικητής», τόνισε ο Ηλίας.

«Ηλία σου είχα δώσει την τελευταία ποδιά μου, θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι απέναντί μας έχουμε έναν παίκτη ο οποίος είναι εν δυνάμει νικητής. Το παιχνίδι έχει αυτές τις διαδικασίες, λάθη μπορεί να κοστίσουν οποιαδήποτε στιγμή. Ένα τέτοιο μικρό λάθος, μία απόφαση στο τελευταίο λεπτό φέρνει αντιμέτωπο έναν παίκτη που θα μπορούσε να είναι ο νικητής του φετινού Masterchef. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η μαγειρική σου ικανότητα και η αντίληψή σου με μία δοκιμασία», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ