Ο Λάκης Κομνηνός για τη συνεργασία με την Έλενα Ναθαναήλ: Σταμάτησε το μυαλό μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάκης Κομνηνός μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” για την Έλενα Ναθαναήλ.

Ο Λάκης Κομνηνός γνώρισε την Έλενα Ναθαναήλ στα 16 της χρόνια, στο πρώτο δοκιμαστικό της στον Φίνο.

“Έτυχε να την δω όταν ήταν 16 ετών. Την είχε φέρει η μητέρα της στον Φίνο, την ίδια ακριβώς ημέρα που πήγα και εγώ να μου κάνει ένα δοκιμαστικό. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια γυναίκα. Ήμουν νέος, δεν είχα πληθώρα συνεργασιών για να μπορώ να πω αυτή είναι πρώτη ή δεύτερη. Αλλά σταμάτησε το μυαλό μου. Είχα δει μια μαύρη φοράδα, πανέμορφη, ήταν κούκλα. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο πλάσμα σε αυτή την ηλικία” περιέγραψε.

“Ήταν μοναδική γυναίκα. Λυπάμαι που ανακάλυψε ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια μετά, με καθυστέρηση. Ήταν τόσο φιλομαθής που αυτό με γαργάλαγε να την κάνω παρέα και να την αναζητώ. Κάναμε βαθιές συζητήσεις για πράγματα τα οποία για τους άλλους μπορεί να ήταν αδιάφορα, αλλά ενδιαφερόταν για παράδειγμα ακόμα και πώς φυτεύεται το κλίμα. Είχε το κτήμα στην Εύβοια έβγαζε και κρασί δικό της. Τα πάντα και ό,τι δεν ήξερε ήταν πρόθυμη να το μάθει” ανέφερε ο Λάκης Κομνηνός.

Η Έλενα Ναθαναήλ για την ταινία “Εκείνο το καλοκαίρι” στο “Ενώπιος Ενωπίω” – 1/1/2001

Στο “Ενώπιος” Ενωπίω της πρωτοχρονιάς του 2001, είχε μιλήσει η Έλενα Ναθαναήλ και είχε δηλώσει για τη συνεργασία τους στην ταινία “Εκείνο το καλοκαίρι” ότι “Και ο Λάκης αλλά και εγώ ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλον πολύ αργά. Δεν ήταν το καλύτερο μου ο Λάκης όταν κάναμε τα γυρίσματα. Δεν είχαμε δεθεί καθόλου. Μπορώ να πω και το εντελώς αντίθετο. Δεν ήταν καθόλου το καλύτερό μου όταν είχαμε γύρισμα, και καθόλου το καλύτερό του όταν με έβλεπε. Πολύ μετά γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά ξεκίνησε η φιλία μου με τον Λάκη, μια εποχή που δουλεύαμε στο θέατρο μαζί και έκτοτε. Είναι πολύ σπουδαίο πλάσμα ο Λάκης. Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει εύκολα άνθρωπο να τον πλησιάσει, να “μπει” μέσα του. Είναι ένα περιβόλι, έχει χιούμορ που δεν του φαίνεται. Είναι πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, που δεν του φαίνεται, αλλά είναι οι άμυνές του. Εγώ το ξέρω πάρα πολύ καλά, το έχω και εγώ λιγάκι αυτό του Λάκη, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ”.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ