Άγριες μέλισσες: Η συνάντηση που αλλάζει τη ζωή όλων

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Η Ασημίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Δρόσω και πηγαίνει να τη συναντήσει, απατώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της.

Αυτή η συνάντηση, όμως, και όσα λένε αφήνουν βαθιά χαραγμένες πληγές στην ψυχή των δύο αδελφών.

Έπειτα, η Ασημίνα εμμένει στην απόφαση της να φύγει απ’ το Διαφάνι, αν και η Ουρανία και ο Νκηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Παράλληλα, η σχέση του Μελέτη και του Κλεομένη βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, καθώς ο πρώτος αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει, όμως ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Και ενώ η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε, ο Λάμπρος στήνει παγίδα στον άνθρωπο που έβαλε ο Δούκας για να τους διαλύσει τον συνεταιρισμό.

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη, σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω προτείνοντας της να δώσει το παιδί που κυοφορεί στην αδελφή της.

Η Δρόσω το σκέφτεται και λίγη ώρα αργότερα επισκέπτονται μαζί με τη Μυρσίνη την Ασημίνα.

Παράλληλα, ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για ένα δυσάρεστο περιστατικό ενός κοντινού του ανθρώπου, ενώ η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Μιλτιάδη.

Πηγή: Mytv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ