Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις – Η συνάντηση που αλλάζει τη ζωή όλων

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” όπου μια συνάντηση αλλάζει τη ζωή των ηρώων.

Η αποκάλυψη των ένοχων μυστικών της Δρόσως και του Νικηφόρου προκαλούν έντονες αντιδράσεις, κυρίως από την Ασημίνα, ενώ μια τυχαία συνάντηση της Ελένης με τη Θεοδοσία στον γυναικολόγο φουντώνει τα σενάρια για τους λόγους που η μεγάλη αδελφή Σταμίρη επισκέφθηκε τον γιατρό.

Η Ασημίνα, καταρρακωμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας. Η Θεοδοσία φτιάχνει άσχημα σενάρια με το νου της, για τον λόγο που η Ελένη επισκέφθηκε έναν γυναικολόγο.

Ο Νικηφόρος λέει στην Ελένη και τη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του και η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με κίνδυνο να χυθεί ακόμη μια φορά το αίμα ενός Σεβαστού. Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της και από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους.

Η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στην ψυχή των δυο αδελφών. Η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ