Ράδιο Αρβύλα: Έρχεται νέο επεισόδιο – Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Για «εντυπωσιακές επιδόσεις» που κατέγραψε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο κάνουν λόγο οι Ράδιο Αρβύλα καθώς μόλις σε μία εβδομάδα 350.000 θεατές είδαν μέσω youtube το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν,«σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

«Παρά το γεγονός, ότι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube, ανέβηκε στο μέχρι πρότινος ανενεργό κανάλι της εκπομπής με μόλις δέκα χιλιάδες συνδρομητές, οι επιδόσεις του επεισοδίου είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από 24 ώρες είχαν παρακολουθήσει το επεισόδιο 80.000 θεατές, ενώ μια εβδομάδα μετά το έχουν παρακολουθήσει 350.000 και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει συνεχώς.

Όμως, πιο σημαντικό ίσως από τους αριθμούς, είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό των σχολίων που έχει δεχθεί το επεισόδιο, στα οποία αποτυπώνεται η ιδιαίτερη αγάπη του κόσμου για την εκπομπή.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ανακοινώνει ότι σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Όλα αυτά στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ