Masterchef: Τι περιέχει το εντυπωσιακό «βρώμικο» που παρήγγειλαν οι κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου του Masterchef και η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια του γυρίσματος.

Εκεί συνάντησε τους τρεις κριτές που και φέτος θα μας κρατούν συντροφιά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι τρεις κριτές μίλησαν για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού και όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς «φέτος, δεν θα υπάρχει τέταρτος κριτής, θα είναι ο κόσμος. Ξεκινάμε πάρα πολύ δυνατά, ακόμα και από το τρέιλερ».

Στο τρέιλερ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραγγέλνει δύο βρώμικα και όπως λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς«ο Λεωνίδας παίρνει δύο «βρώμικα» γιατί εμείς οι ψηλοί είμαστε υπηρέτες των κοντών. Στα βρώμικα δεν θέλω να βάζω τηγανιτές πατάτες, ούτε και στο σουβλάκι και μου αρέσουν οι καυτερές πιπεριές».

«Είναι πολύ ωραία ιδέα, είναι πολύ ατμοσφαιρικό, είναι κινηματογραφικό. Εμείς δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό. Βλέποντας την εικόνα, ένιωθα το προνόμιο των κοντών γιατί ήμουν μία χαρά στο αμάξι ενώ οι άλλοι είχαν σκεβρώσει. Πήρα δύο σάντουιτς εγώ και από ένα τα παιδιά γιατί ποντάρουμε στον αριθμό 4 αφού είναι η τέταρτη σεζόν», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Το σκηνικό είναι εντυπωσιακό, έχω πάθει πλάκα και το τρέιλερ πάρα πολύ έξυπνο», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης ενώ αναφερόμενος στο περιβόητο «βρώμικο», «την υπερ-γκουρμεδιά σε βρώμικο» όπως είπε και αποκάλυψε τι περιείχε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ