Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Φέρρη: Το σ’ αγαπώ που δεν πρόλαβε να πει – ΒΙΝΤΕΟ

Για τα παιδικά του χρόνια, τις σχέσεις με τον πατέρα του αλλά και την ερωτική απογοήτευση που υπήρξε η αφορμή για να αλλάξει ως άνθρωπος μίλησε στην εκπομπή «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής δήλωσε ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία του με το Νίνο «αγαπώ τον Νίνο, δεν με πέτυχε σε καλή στιγμή. Μου έδωσε τη δύναμη να σηκωθώ και να κάνουμε το “μεγάλος έρωτας”».

Επίσης, τόνισε ότι «είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος στο να συνάψω σχέσεις, είμαι δύσκολος σε όλων των ειδών τη δέσμευση. Είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτώ».

«Η αφορμή για να αλλάξω σαν άνθρωπος ήταν μία ερωτική απογοήτευση που έζησα, γκρεμίστηκα ολοκληρωτικά», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του και πως ο ίδιος δεν είχε σχέσεις με τον πατέρα του. «Ένα παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τον χωρισμό των γονιών του. Στην πορεία κατάλαβα πόσο στοίχισε η απουσία του πατέρα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πατέρα του στην Αμερική λίγο πριν πεθάνει, ενώ εκείνος βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου. Όπως είπε, «πρόλαβε να με δει, δεν είπα την κουβέντα που έπρεπε γιατί ντράπηκα. Δεν είχαμε σχέσεις. Θα του έλεγα σ’ αγαπώ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ