• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:01 μμ, Παρασκευή 28 Αυγ 2015 6:01 μμ, Παρασκευή 28 Αυγ 2015

  Με τίτλο «Στάση πληρωμών μέχρι το Νοέμβριο» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι θα καθυστερήσει για δύο μήνες λόγω των εκλογών η εκταμίευση της δόσης των 3 δισ. ευρώ, με την οποία θα πληρωθούν οι οφειλές του δημοσίου προς ιδιώτες.

  Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκαλυπτική δημοσκόπηση της MRB που δείχνει ότι η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου εξελίσσεται σε ντέρμπι. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με 1,8 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 2,2 μονάδες στην εκτίμηση ψήφου.

  Επίσης η «Αγορά» :

  · δημοσιεύει ρεπορτάζ για τα νέα ονόματα και τις εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων μονομάχων της κάλπης.

  · αποκαλύπτει τον όρο που έχει θέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Παναγιώτη Λαφαζάνη προκειμένου να συνεργαστεί με την Λαϊκή Ενότητα.

  Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του τέως αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος δηλώνει: «Θα εφαρμόσουμε ό,τι υπογράψαμε» και του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, ο οποίος τονίζει: «Δεν βλέπω σημεία σύγκλισης με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Σήμερα στην «Αγορά»: 30 χρόνια Σταμάτης Σπανουδάκης (2cd) και dvd Πέππα το γουρουνάκι

  Τo Σάββατο στην «Αγορά»: 30 χρόνια Σταμάτης Σπανουδάκης (2cd) και dvd Πέππα το γουρουνάκι

  30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

  2 συλλεκτικά CD με αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες.

  Πάλι απ’ την αρχή, Η ακτή, Ζωή κλεμμένη, Καλημέρα τι κάνεις, Ξαφνικός έρωτας, Σήμερα, Πέτρινα χρόνια, Περίπατος στο Και, Θάλασσα, Κύματα, Για την Σμύρνη κ.ά.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

  Η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

  Αυτό το Σάββατο άλλο ένα dvd με 4 επεισόδια.

  Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα