Real Me: Το νέο γυναικείο περιοδικό αυτήν την Κυριακή με τη Real News

Real Me: Το νέο γυναικείο περιοδικό αυτήν την Κυριακή με τη Real News

 

 

Την Κυριακή 21 Απριλίου κυκλοφορεί, για πρώτη φορά, μαζί με την εφημερίδα Realnews το γυναικείο περιοδικό Real Me!

 

Ανακαλύψτε fashion και beauty θέματα, συνεντεύξεις σχεδιαστών και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής και του θεάματος, tips υγείας και ομορφιάς από ειδικούς, νέα από τη διεθνή showbiz, κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, celebrities looks που ξεχώρισαν σε γκαλά και λαμπερά red carpet events, editorial μόδας με ιδέες για πολύ chic εμφανίσεις, αλλά και τις προβλέψεις των άστρων για το άμεσο μέλλον.

Για όσες λοιπόν αγαπούν την μόδα, την ομορφιά και τον λαμπερό «πλανήτη Χόλιγουντ», το περιοδικό Real Me προσφέρει πρακτικές στιλιστικές προτάσεις για να ξεχωρίζετε και να είστε πάντα ενημερωμένες!

UPDATE

Ζήστε τον πυρετό του Χόλιγουντ και ανακαλύψτε νέες επώνυμες συνεργασίες, καινούρια φιλανθρωπικά projects, γαλαζοαίματες διακρίσεις και πολύτιμες συλλεκτικές δημιουργίες.

FASHION TRENDS

Ταξιδέψτε στις παγκόσμιες μητροπόλεις της μόδας, νιώστε τον παλμό τους και υιοθετήστε τις τάσεις που προτιμάτε στο προσωπικό σας look.

GET THE LOOK

Οι σταρ αποκαλύπτουν την γκαρνταρόμπα τους και σας προκαλούν να αναβαθμίσετε τα σύνολά σας με τα items-κλειδιά που εκείνες αγάπησαν και ξεχώρισαν.

BEAUTY CASE

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός ομορφιάς και υγείας μεταφέρει στο προσωπικό σας νεσεσέρ τα beauty σύνεργα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε τις τελευταίες προσταγές της μόδας. 

Απολαύστε το!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ