Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Πολύ γρήγορα θα είναι όρθια και επί σκηνής» λέει ο Μάκης Δελαπόρτας

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σχετικά με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ο Μάκης Δελαπόρτας είπε: «Έχω καθημερινή επικοινωνία με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και βεβαίως και είχα πάει και στο νοσοκομείο και την είδα, τα λέγαμε, τραγουδήσαμε, θυμηθήκαμε, μια χαρά.

Είναι στο στάδιο της ανάρρωσης, σπίτι και ξεκουράζεται. Οσονούπω θα βγούμε ένα βράδυ, απ’ ότι είπαμε, να πάμε να φάμε κιόλας. Η Ζωζώ είναι πολύ γερό σκαρί και νομίζω πως πολύ γρήγορα θα είναι όρθια και επί σκηνής».

«Η Αλίκη ήταν ένα αστέρι που έλαμπε από μόνο του»

Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο ηθοποιός και βιογράφος εξήγησε ότι: «Η Αλίκη είναι μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση. Σε όποια εποχή και αν γεννιόταν θα ξεχώριζε. Ήταν ένα αστέρι που έλαμπε από μόνο του και στην καθημερινότητα το έβλεπες αυτό, από τον τρόπο που καθόταν σ’ ένα καναπέ, μέχρι και τον τρόπο που περπατούσε. Έλαμπε!

Τέτοια λαμπερά άτομα έχω δει πολλά σε αυτή την δουλειά. Σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχουν. Δεν το λέω γιατί φταίει κάτι, η εποχή φταίει. Τρέχει με τρελούς ρυθμούς και δεν μπορεί πια κανείς να μυθοποιηθεί, γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος να μυθοποιηθεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ