Λεωνίδας Κακούρης: Παρακολούθησε την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Νταλιάνη

Το ‘πε και το ‘κανε! Ο αγαπημένος ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης, βρέθηκε χθες στο Εθνικό θέατρο και χειροκρότησε τους πρώην συνεργάτες του, όπως τους το είχε υποσχεθεί.

της Νάντιας Ρηγάτου

Η παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά έσκασε σαν βόμβα στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ λίγους μήνες πριν.

Ο ηθοποιός αποχώρησε με υπερκόπωση από το θεατρικό έργο για το οποίο έκανε πολύμηνες και απαιτητικές πρόβες και τη θέση του στον πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Λίγες μέρες αργότερα στα social media ο Λεωνίδας Κακούρης έδινε υπόσχεση στον αντικαταστάτη του πως μόλις νιώσει καλύτερα θα πάει να τους δει.

Έτσι κι έγινε! Όπως αποκάλυψε ο Μίνως Θεοχάρης που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα και το “I love soukou”, ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε χθες ανάμεσα στο κοινό και παρακολούθησε τη παράσταση.

Διατηρώντας άψογες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους του υπήρξε συγκίνηση αλλά και μεγάλη χαρά που βρέθηκαν πάλι όλοι μαζί.

Μετά την παράσταση, συνέχισαν τη βραδιά κάνοντας μια χαλαρή έξοδο, αλλά όπως αποκάλυψε ο Μίνως Θεοχάρης, εκείνος δεν ακολούθησε γιατί είχε πρωινό ξύπνημα την επόμενη μέρα.

Ο βασιλιάς Λήρ ολοκληρώνει αύριο Κυριακή με την παράσταση στις 19:00 το θεατρικό του ταξίδι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ