Ζωή Παπαδοπούλου: «Δεν γίνεται σωστή δουλειά από τις δισκογραφικές εταιρείες – Πάντα αντιμετωπίζομαι ως…»

Για την επαγγελματική της ζωή, την προσωπική της ζωή αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η Ζωή Παπαδοπούλου στην εκπομπή, The 2Night Show.

«Δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον δρόμο αν δεν γνώριζα τη δυνατότητά μου. Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω! Γεννήθηκα μέσα στο τραγούδι, ο δρόμος μου είναι αυτός. Θα ήθελα να είμαι ακόμη περισσότερο μέσα στα πράγματα, ακόμη περισσότερα τραγούδια, να συνδεθώ με τον κόσμο. Τώρα θα συμβεί ακόμη παραπάνω!».

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από το 1999 και λίγο πριν. Στη Θεσσαλονίκη στο Πλατώ γνώρισα τον Μανώλη Ρασούλη. Ξεκινάμε περιοδείες, μετά είμαι στον Μύλο και εκεί με είδε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μου κάνει πρόταση να κατέβω στην Αθήνα γιατί θα ξεκινήσουμε την Πλάκα και τότε αρνήθηκα. Ήμουν στα μισά της σεζόν και δεν ήθελα να τους αφήσω. Το εκτίμησε και μου έκανε ξανά πρόταση για το καλοκαίρι. Και έτσι κατέβηκα βεβαίως!».

«Όσο είμαι σε συναυλίες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, με είδε η Χάρις Αλεξίου. Έχουμε συγγενέψει, έχει γίνει η νονά της κόρης μου. Εγώ ένιωσα ότι ήταν καρμική η γνωριμία με την Χαρούλα, ένιωθα συγγενικά προτού τη γνωρίσω. Η φωνή της ήταν ριζωμένη μέσα μου. Όταν πρωτογνωριστήκαμε μου είπε ότι της μοιάζω σε νεαρή ηλικία. Ήταν και είναι πάντα το πρότυπό μου. Με άκουσε, μου έκανε πρόταση να ξεκινήσουμε στον Βοτανικό με τον Γιάννη Κότσιρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “Γειά σου Ζωή, είμαι η Χάρις Αλεξίου. Σε μια ώρα έχουμε οντισιόν”. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία κι αυτή η φιλία. Ένιωθα σαν να ήταν η μαμά μου. Μέσα σε αυτόν τον δίσκο που τα έψαξε η Χαρούλα, είχαμε και ένα ντουέτο μαζί, το Αχ και να σε είχα εδώ! Είναι το εισιτήριό μου».

«Όλα αυτά τα χρόνια είμαι μάχιμη τραγουδίστρια. Τα τελευταία χρόνια έχω τους μουσικούς μου, κάνω προσωπικές εμφανίσεις και το χτίζω πιο δυνατά και γερά. Χρειάζεται μια ομάδα να σου δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει πια αυτό! Δεν γίνεται σωστά η δουλειά από τις δισκογραφικές. Έχω κάνει κατά καιρούς πολλές συναντήσεις με δισκογραφικές, αλλά πάντα αντιμετωπίζομαι ως μια γρήγορη κατάσταση. Τώρα έχει γίνει μια σημαντική συνάντηση για μένα και θεωρώ ότι θα συμβεί. Ο ερχομός της κόρης μας κάπως το έκανε πιο πολύχρωμο και με ροή, γιατί υπάρχει μια ευλογία από πάνω.

Λειτουργούσα πάντα παράλληλα. Ήταν δύο αποτυχημένες κυήσεις αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ. Είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά χρειάζεται να λέγεται. Όταν έχεις την τύχη να γνωρίσεις τον σύντροφό σου και να σου λέει “καλημέρα”, πόσοι έχουν αυτή την τύχη;».

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου, είπα μετά από λίγο το “ναι” στο J2US. Το ζω στο υπερθετικό, είναι μια ωραία παραγωγή. Είναι αλήθεια ότι περνάμε φανταστικά. Εγώ δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Συνάντησα ανθρώπους που γνώρισα προσωπικά, δημιουργήθηκαν φιλίες. Κι αυτή η προβολή είναι σημαντική, το χρειαζόμουν. Αγαπώ πολύ την κριτική επιτροπή γιατί είναι ένας και ένας όλοι τους. Η Δέσποινα Βανδή είναι μέσα στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που πήγα, κάθε Σάββατο λέει να κάνω ένα medley να με ακούσει ο κόσμος. Το να κάνεις καλά σχόλια ούσα μια καλή τραγουδίστρια, δεν συμβαίνει συχνά και το εκτιμώ πολύ!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ