Κλέλια Ανδριολάτου: «Κάποιοι πονεμένοι θα βρουν την ευτυχία στην τρίτη σεζόν»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η ηθοποιός, Κλέλια Ανδριολάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στη σειρά «Maestro»

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro μας δείχνει το καυτό κορμί της

Για το φινάλε της σειράς, η Κλέλια Ανδριολάτου δήλωσε: «Κάποιοι πονεμένοι θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία». Επίσης, ανέφερε: «Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο όμορφες μέρες στην ζωή μου. Ήμασταν όλοι η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου και περάσαμε πολύ ωραία».

Σχετικά με τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό και την επιτυχία που έχει σημειώσει, η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε: «Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος το είδε όλο μαζί και συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».

Αναφορικά με το τέλος του «Maestro», η ηθοποιός σημείωσε: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα».

Για τον ρόλο της στην δεύτερο κύκλο η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε: «Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με την χειριστικότητα. Θεωρώ ότι η ”Κλέλια” μείνει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει μεγάλο κενό από τους γονείς και δεν έχει βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη».

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ