Χωρίζει ο Richard Gere

Χωρίζει ο Richard Gere

 

O Richard Gere και η επί 11 χρόνια σύζυγός του, Carey Lowell, έχουν χωρίσει και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pagesix.  

Ο Gere και η 52χρονη σύζυγός του, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από την προβολή του θρίλερ “Arbitrage” πέρυσι, στην οποία ο 64χρονος σταρ πρωταγωνιστούσε.  Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, αναφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ότι εδώ και αρκετό καιρό ζουν χωριστά.

Άλλη πηγή προσέθεσε ότι οι δυο τους έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς τρόπους ζωής καθώς ο βουδιστής ηθοποιός επιθυμεί να ζει με μυστικότητα, ενώ στη Lowell αρέσει η κοσμική ζωή.

“Έχουν ένα σπίτι στο Bedford [Νέα Υόρκη], και του αρέσει γιατί είναι ήσυχο, καθώς προτιμά τη μοναξιά», είπε η πήγή αυτή. Από την άλλη, στη Lowell «αρέσει να βρίσκεται στο North Haven στο προσκήνιο. Ζουν δίπλα στον Jimmy Buffett και την οικογένειά του, και είναι καλοί φίλοι», τονίζει. 

Μια πηγή δήλωσε επίσης ότι είναι ασαφές πότε ακριβώς το ζευγάρι θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Ο Gere στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Cindy Crawford, ενώ η Lowell έχει παντρευτεί δύο φορές- τον φωτογράφο John Stember και τον ηθοποιό Griffin Dunne. Ο Gere και η Lowell έχουν ένα γιο, τον Όμηρο. Ήταν μαζί για επτά χρόνια πριν δεθούν με τα δεσμά του γάμου.

Οι εκπρόσωποι, πάντως του ζευγαριού αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις φήμες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ