Χολίδης: Έκανα λάθη στην προηγούμενη σχέση μου

Χολίδης: Έκανα λάθη στην προηγούμενη σχέση μου

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο περιοδικό “OK!” για τον έρωτά του με την Χριστίνα Μουστάκα και για τα λάθη που έκανε στη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού.

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

Αυτή την περίοδο αισθάνεσαι ότι “αγαπάς με την καρδιά σου”; 

Εννοείται. Πάντα αγαπώ με την καρδιά μου. Εγώ όταν ερωτεύομαι δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν “πρέπει” και “δεν πρέπει”. Όταν αγαπάω είμαι εκεί και δεν υπολογίζω τίποτα. 

Τι στοιχεία διαθέτει η Χριστίνα Μουστάκα που σε έκαναν να την αγαπήσεις με την καρδιά σου; 

Δεν με έκανε έτσι κανένας. Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε να μιλήσω για τον χαρακτήρα της. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. 

 

Είσαι τόσο ερωτευμένος;

Είμαι στην καλύτερή μου φάση, όχι μόνο στα προσωπικά μου, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής μου, και αυτό μου το λένε όλοι όσοι με συναναστρέφονται. Θέλεις επειδή έκανα την τρέλα μου επάγγελμα και βλέπω τον κόσμο να με στηρίζει, θέλεις επειδή έκανα μία επιχειρηματική κίνηση με τα Focaccino που πέτυχε, θέλεις επειδή έχω φίλους που αισθάνομαι ότι θα έκαναν τα πάντα για εμένα, θέλεις επειδή έχω δίπλα μου κάποιον να με φροντίζει. Είναι όλα αυτά μαζί.

Πώς αντέδρασες όταν είδες δημοσιευμένες τις πρώτες κοινές φωτογραφίες σου με τη Χριστίνα; 

Και τι έγινε δηλαδή; Άλλαξε ο ρους της ιστορίας επειδή με τράβηξαν μία φωτογραφία μαζί με ένα κορίτσι; Εδώ ο κόσμος βομβαρδίζεται από τόσα προβλήματα και θα ασχοληθεί με ποια είναι ο Χολίδης; Και στο κάτω κάτω τραγούδια λέω. Δεν σώζω ζωές.

Ενοχλήθηκες όταν ο Γιώργος Λιάγκας, αν και είπε ότι σε θεωρεί μάγκα, εξέφρασε την ένστασή του για τη δήλωσή σου: “Δεν πουλάω τις σχέσεις μου”; Μάλιστα αναφέρθηκε στην περσινή πρεμιέρα της εκπομπής ΟΛΑ Τρέλα, όπου πήγες για να κάνεις έκπληξη στη Δούκισσα Νομικού. 

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σε ορισμένες εκπομπές στήνονται λαϊκά δικαστήρια. Αν δεν μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, θα βγουν και θα πουν ότι την “έχεις δει”. Αν μιλήσεις, θα πουν ότι πουλάς τη σχέση σου. Ας αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουμε. Δέχομαι ότι έκανα αρκετά λάθη στην προηγούμενή μου σχέση και ειδικά ως προς τον τρόπο που τη διαχειρίστηκα. Αλλά μίλησα ανοιχτά, γιατί το ένιωσα και γιατί αισθάνθηκα άνετα με τους δημοσιογράφους που μου έπαιρναν συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, τι είχα να κερδίσω από αυτό για να ισχυρίζονται κάποιοι ότι πούλησα τη σχέση μου; Θα έρθει περισσότερος κόσμος να με δει στα μαγαζιά, ή θα πουλήσω περισσότερα CDs, επειδή είχα σχέση με το Χ κορίτσι; Τι πιστεύουν δηλαδή; Ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Ή ότι ο ιδιοκτήτης ενός κέντρου θα σου πει να τραγουδάς στο μαγαζί του επειδή τα έχεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Όσα χρόνια είμαι σε αυτόν τον χώρο κάνω τη δουλειά μου με σοβαρότητα και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει για μένα ότι έχω μπλεχτεί σε ίντριγκες ή κουτσομπολιά. Επαναλαμβάνω ότι ίσως έκανα λάθη, αλλά δεν πούλησα τη σχέση μου. Άνοιξα την καρδιά μου. Δεν έκανα κάτι με πονηριά. Με ενοχλεί να με κρίνουν κατά τέτοιο τρόπο, όταν μάλιστα δεν είμαι μπροστά. 

Πηγή: OK!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ