Ξέσπασε ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Νταλάρας»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος  Γερολυμάτος παραχώρησε στην εκπομπή «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1 και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον Πάνο Βλάχο, αλλά και τον Γιώργο Νταλάρα.

«Όλα τα δέχομαι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εκτός από ένα πράγμα. Το τελικό. Το τελευταίο, τελευταίο, τελευταίο. Το παιδί θέλει και την μάνα και τον πατέρα. Τώρα αν κάποιοι, δύο γυναίκες ή δυο άνδρες μαζί, μπορούν να βρουν τρόπο να μεγαλώσουν ένα παιδάκι που υιοθέτησαν και βρουν τρόπο να μεγαλώσει υγιές, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, θα είναι πολύ σπουδαίο. Και τιμή και χαρά τους», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε στον στίχο (σ.σ. του Πάνου Βλάχου). Μπορεί να παραπέμπει ο στίχος με έναν έξυπνο τρόπο, λέγοντας κάτι κάπου, αλλά όμως όχι ονόματα. Για τα ονόματα είμαι πολύ κατά. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, είμαστε όλοι επί ίσοις όροις. Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν δεν υπάρχει σεβασμός. Αυτό είναι άσχημο πράγμα», σημείωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Νταλάρας για να μιλάνε. Τόσα χρόνια ο Νταλάρας, σε όλη την καριέρα του, δεν είπε ποτέ κουβέντα. Μια φορά είπε κάτι ο άνθρωπος. Ωραία, πιάστε το με συμπάθεια. Δεν είπε κάτι εγκληματικό. Είπε ότι καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα πιο ενδιαφέροντα, αυτό είπε ο άνθρωπος» πρόσθεσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ