Ρόδος: Τρίτη καταγγελία κατά του εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών για ασελγείς χειρονομίες

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών της Ρόδου έχει μπει ακόμη μία καταγγελία από ανήλικη κοπέλα σε βάρος του 59χρονου εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών για ασελγείς χειρονομίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», μετά τη δημοσιοποίηση των άλλων δύο περιπτώσεων, μία 15χρονη μετέβη στην αστυνομία και φέρεται να δήλωσε πως πριν από περίπου επτά μήνες ο 59χρονος προέβη σε ασελγή χειρονομία, συγκεκριμένα την ακούμπησε σε σημείο του σώματός της, κάνοντάς την να νιώσει άβολα.

Η κοπέλα φέρεται επίσης – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- να δήλωσε στους αστυνομικούς, πως εξαιτίας αυτού του περιστατικού διέκοψε τα μαθήματα που έκανε με τον 59χρονο. Οι αστυνομικοί έλαβαν σε κατάθεση τα όσα τους είπε η 15χρονη κοπέλα και κάνουν σχετική έρευνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 εμφανίστηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού οι γονείς της (πρώτης) 15χρονης κοπέλας και κατήγγειλαν ότι η κόρη τους, τους είπε, πως ο 59χρονος δάσκαλός της αφού την αγκάλιασε τη φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 59χρονο, ο οποίος και εντοπίστηκε τελικά (εμφανίστηκε αυτοβούλως) τα ξημερώματα στις 20 Φεβρουαρίου, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Άκη Δημητριάδη, Βασίλη Μπέη, ο συλληφθείς βρέθηκε ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου δια της απεύθυνσης χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα από πρόσωπο στο οποίο το είχαν εμπιστευθεί για να το επιβλέπει.

Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου απ’ όπου ο 59χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία έως το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, στις 22 Φεβρουαρίου 2024, λόγω της καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, η δίκη αναβλήθηκε και δόθηκε ρητή δικάσιμος για τις 12 Απριλίου 2024.

Την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της 15χρονης χειρίζεται η κα Μιράντα Λαού. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 έγινε και μία δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 59χρονου, αυτή τη φορά από άλλη κοπέλα, ηλικίας 16 ετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ανήλικη φέρεται να κατήγγειλε, πως ο 59χρονος προέβη σε παρόμοιες ασελγείς πράξεις, με αυτές της 15χρονης, σε βάρος της. Και την υπόθεση αυτή, τη χειρίζονται οι αρμόδιες διωκτικές αρχές της Ρόδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ