Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Μου έγραφαν «να μην μείνεις ποτέ έγκυος»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της on air, όταν στην εκπομπή της σχολιάστηκε το γεγονός πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχτηκε χυδαίο σχόλιο στα social media για την Ιωάννα Τούνη.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άντεξε και ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», ενώ αποκάλυψε και τα όσα έγραφαν σε εκείνη, όταν είχε προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Δεν ντρέπεστε. Πόση κακία και τοξικότητα; Τι ανηθικότητες είναι αυτά; Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στην διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου έγραφαν; “Μωρή, να μην σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μην μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος του κόσμου! Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Κατερίνα ηρέμησε.  Στον εαυτό μου μιλάω».

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ