Τρελάθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με το υπέρογκο ποσό που «έβγαζε» ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του με το υπέρογκο ποσό το οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης υποστήριξε ότι εισέπραττε ως παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίστηκε κατά την απολογία του στο δικαστήριο ότι υπήρξε επιτυχημένος παρουσιαστής που μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να βγάζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και επομένως δεν είχε ανάγκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας,  ακούγοντας το ύψος του ποσού, σχολίασε: «Καλά ρε παιδιά, πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι. Έβγαζε ενάμισι εκατομμύριο ο Φουρθιώτης και το αντιμετωπίζετε έτσι; Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης βγάζει 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο».

«Δεν είπα ότι τα έβγαζε παράνομα. Μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης, δεν γνώριζα ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο» συνέχισε ενώ σχολίασε με μία δόση ειρωνείας: «Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες, τον Φουρθιώτη να πάρουμε που φέρνει 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο».

«Εγώ έχω κολλήσει. Εάν πραγματικά βγάζει 1,5 εκατομμύριο από τα εμπορικά ο Μένιος, ειλικρινά αν αθωωθεί ο άνθρωπος φέρτε τον εδώ δίπλα να τελειώνουμε» πρότεινε τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ