Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν λόγω Φουστάνου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Ακτή Πειραιώς.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν κατά καιρούς. «Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα (Φουστάνο) θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία στην οποία δεν δίνω σημασία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος» συνέχισε.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε επίσης: «Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και για τις κόρες της αλλά και τη σχέση που έχει με τους πρώην συζύγους της.

«Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε» είπε. «Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες. Αν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά. Εάν είναι ευτυχισμένες εγώ είμαι δυο φορές ευτυχισμένη, εάν είναι δυστυχείς παίρνω τον νόμο στα χέρια μου» αποκάλυψε τέλος η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ