Viral ζευγάρι στο TikTok βρήκε κουτάκι Pepsi πάνω από 50 ετών

Viral έχει γίνει στο TikTok ζευγάρι, που στην ανακαίνιση του σπιτιού του βρήκε κουτάκι Pepsi από την δεκαετία του 70.

Η πολυτάλαντη και αισθαντική ηθοποιός μας Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Σύμφωνα με την Mirror η Κάσιντι Κασάλ και ο Ίτον Μέριτ, έχουν γίνει διάσημοι εξαιτίας των πραγμάτων που έχουν βρει, στη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού τους. Το σπίτι το αγόρασαν τον Μάρτιο του 2022, έναντι 615.000 καναδικών δολαρίων, είναι 130 ετών και τα όσα έχουν βρει είναι εντυπωσιακά. Εφημερίδες από την δεκαετία του 60 και κόκκαλα είναι μόνο λίγα από τα όσα βρήκαν.

Το σπάνιο κουτάκι της Pepsi

Αριάνα Γκράντε: Αποστομωτική απάντηση σε όσους σχολίασαν το σώμα της – Viral το βίντεο στο TikTok

Τα ευρήματα τους καθώς και την διαδικασία της ανακαίνισης, τα μοιράζονται με τον κόσμο μέσω του λογαριασμού τους στο Tik Tok. Αυτό που όμως τράβηξε την προσοχή των fans τους, είναι ένα κουτάκι Pepsi το οποίο βρήκε το ζευγάρι και το οποίο πιθανολογείται πως είναι πάνω από 50 ετών. Μάλιστα πολλοί λένε πως το ζευγάρι μπορεί να κερδίσει ένα καλό ποσό, σε περίπτωση που το πουλήσει.

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 13 εκατομμύρια προβολές, ενώ το προφίλ του ζευγαριού έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια like συνολικά.

Έλον Μάσκ: Όλα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Twitter στο BBC – «Δεν θα έπρεπε να τουιτάρω μετά τις 3 το πρωί»
@flipthishouz There seems to be something new under every room we cut into, and im here for it 🤪 #centuryhome #vintage #pepsi ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ