TikTok: Σκύλος φέρνει δώρο στην ιδιοκτήτριά του ένα… φίδι – Δείτε το viral βίντεο

Viral έχει γίνει στο Tik Tok, ένα golden retriever το οποίο αποφάσισε να δωρίσει στην ιδιοκτήτριά του ένα… φίδι. Μάλιστα προσπάθησε να το δωρίσει δύο φορές.

Σύμφωνα με τους New York Post το γλυκύτατο ζωάκι που ακούει στο όνομα Scout, έφερε την πρώτη φορά στην ιδιοκτήτρια του, Casey Newlin, το φίδι παρ’ όλα αυτά ο άνδρας της το πήρε και το άφησε να φύγει. Αλλά επειδή ο επιμένων νικά, ο μικρός σκυλάκος έφερε και την επόμενη μέρα το φίδι, αυτή την φορά νεκρό.

Η Casey εξηγεί πως δεν νομίζει πως ο Scout, σκότωσε το φίδι, καθώς δεν φαινόταν επιθετικός απέναντί του. Πάντως όπως δήλωσε η ίδια ο μικρός τετράποδος φίλος της, συνηθίζει να της φέρνει πράγματα όπως ξύλα και κόκκαλα. Την ημέρα μάλιστα που η ιδιοκτήτρια μίλησε στους New York Post, το σκυλάκι έφερε στο σπίτι ένα κουνάβι.

Τα βίντεο με τον Scout και το φίδι έχουν χιλιάδες προβολές, με το δεύτερο βίντεο μάλιστα να ξεπερνά τις 800.000 προβολές.

@pricelesstimes Not your average retriever 🤣 Apparently he is friends with snakes! #dogs #goldenretriever #goldenretrieverlife #snake #puppytiktok #goldensoftiktok #fetch #retrieve #sillydog #farmdog ♬ Funny Song – Mas Gombal

@pricelesstimes scout brought me the snake again today, however today it was dead. 🐍 #snake #goldenretriever #dogs #goldenretrieverlife #puppytiktok #goldensoftiktok #fetch #retrieve #sillydog #farmdog #countrydog ♬ original sound – TravelingWanderer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ