My Style Rocks: «Great Gasby» και νικήτρια της εβδομάδας η Σελένη

My Style Rocks Gala είχε σήμερα το πρόγραμμα με θέμα το “Great Gasby”. Οι κοπέλες διαγωνίστηκαν με ρούχα που θύμιζαν την δεκαετία του 20 και παρ’ ότι το θέμα έδινε τον χώρο για “πάρτι”, το επεισόδιο πολλές φορές επισκιάστηκε από εντάσεις.

Η απογοήτευση της Χριστιάνας

Το outfit της Χριστιάνας σήμερα μπορεί να μην ήταν εκτός concept, όμως η προσπάθειά της δεν χαρακτηρίστηκε από επιτυχία. Η καταλληλόλητα του outfit προβλημάτισε τα κορίτσια και έφερε νέα ένταση στην ήδη τεταμένη σχέση της παίκτριας με την Βασιλική, η οποία δήλωσε στην Χριστιάνα πως η εκπομπή είναι άνω των 8 και θα έπρεπε να βάλει κάτι άλλο. Η Χριστιάνα πιέστηκε τόσο, που εν τέλει έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Η Βασιλική συγκίνησε την Νικόλ και εκνευρίστηκε με την βαθμολογία

Η Βασιλική συγκίνησε με την επιλογή του concept της την Νικόλ, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα. Ενώ η παίκτρια δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της με την βαθμολογία που της έβαλαν ορισμένες παίκτριες.

Μάλλον εγώ είμαι κιμπάρισσα” δήλωσε η Βασιλική, βλέποντας την βαθμολογία που έλαβε.

Η Σελένη και το ιδιαίτερο μήνυμα που πέρασε

Η Σελένη σήμερα εμφανίστηκε στο stage με την φίλη της, Κασσάνδρα. Οι δύο κοπέλες αποφάσισαν μέσω του concept τους να περάσουν το μήνυμα της απελευθέρωσης. Η παρουσία της Κασσάνδρας συγκίνησε και χαροποίησε τους πάντες, οι οποίοι και την χειροκρότησαν. Η Σελένη συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία.

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου ήταν εκτός concept

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου “πήγε” σε πάρτι σε νεοκλασικό και ήταν εντελώς εκτός concept. Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φάνηκε να εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από το πως αντιμετώπισε η παίκτρια την αστοχία της.

Η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Σελένη, ενώ η Πόπη, η Ευτυχία και η Ειρήνη Παπαβασιλείου ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Ειρήνη Παπαβασιλείου σώθηκε από την Σελένη, ως νικήτρια της εβδομάδας. Εν τέλει αποχώρηση η Πόπη με τις συμπαίκτριές της αλλά και την ίδια να συγκινούνται ιδιαίτερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ