My Style Rocks: «Πέταξε» χαρταετό, αλλά δεν νίκησε

Κλάματα, εντάσεις αλλά και χαρταετούς είχε το σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks”.

Η ένταση μεταξύ της Νικόλ και της Βασιλικής σήμερα ήταν πιο έντονη από κάθε άλλη φορά με τον καυγά να ξεκινά εξαιτίας της βαθμολογίας που έβαλε η Νικόλ στην Ευτυχία. Η Νικόλ σήμερα αποφάσισε να επιβραβεύσει την συμπαίκτριά της μ’ ένα 4. Την θετική αυτή άποψη φαίνεται πως δεν συμμερίστηκε η Βασιλική με τις δύο παίκτριες να λογομαχούν έως και την ώρα που ανέβηκε στο stage η Νικόλ. Η ένταση ήταν τέτοια που οδήγησε την Νικόλ στο να βάλει τα κλάματα.

Η κουρασμένη Εμιλία

Η κούραση της Εμιλίας στον διαγωνισμό είναι πλέον εμφανής και η πληθωρική παίκτρια αποκάλυψε έως και το ότι οι βαθμολογίες που βάζει είναι τέτοιες, προκειμένου να οδηγηθεί η ίδια στην θέση της προτεινόμενης προς αποχώρηση. Τελικά η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα, με τους κριτές να προσπαθούν να την παρηγορήσουν, μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης αγκάλιασε την παίκτρια προκειμένου να την ηρεμήσει.

Η Πόπη με τον χαρταετό και η Ειρήνη με τα παράπονα προς τους Αθηναίους άνδρες

Μ’ ένα ακόμα ευφάνταστο concept εμφανίστηκε σήμερα η Πόπη, καθώς πήγε να πετάξει χαρταετό. Η παίκτρια σήμερα συγκέντρωσε θετικά σχόλια, με αυτά να συγκεντρώνονται στην προσπάθειά της,  ενώ τα παράπονά της εξέφρασε η Ειρήνη προς τους Αθηναίους άνδρες.

Νικήτρια της ημέρας ανακηρύχθηκε η Βασιλική με 13,2

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ