Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε οδηγό λεωφορείου από έξι άτομα

Επίθεση από ομάδα έξι ατόμων δέχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης οδηγός λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους δράστες κατέβηκαν άθελά τους σε στάση και δευτερόλεπτα μετά επιχείρησαν να επιβιβαστούν ξανά στο λεωφορείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για άγνωστο λόγο ο οδηγός του ΚΤΕΛ δέχθηκε επίθεση, ενώ μάλιστα από την ένταση λίγο έλειψε να σπάσει και η μπροστινή πόρτα του οχήματος που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 57, στην περιοχή του Χορτιάτη.

Στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση και κάποιοι από τους επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ο οποίος από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο χέρι σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, το θύμα μετέβη στο Α.Τ. Νεαπόλεως – Συκεών ώστε να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, με την αστυνομία να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μιλώντας για το περιστατικό στο ThessToday.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας τόνισε: «Έχουν συμβεί πολλά και με οδηγούς του ΟΑΣΘ αλλά και με άλλους εργαζόμενους σε άλλες υπηρεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι «βλέπουμε να εντείνονται όλο και περισσότερο αυτά τα φαινόμενα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο οδηγός δεν πρέπει να είναι απροστάτευτος. Πρέπει να μπουν καμπίνες οδηγών ώστε να είναι απομονωμένοι, για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών και όχι να είναι έρμαιο μερίδας επιβατών με παραβατική συμπεριφορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ