Βίκυ Κουλιανού: Μου προκαλούσε στρες η σκέψη να γίνω μητέρα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Βίκυ Κουλιανού. Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως παντρεύτηκε σε ηλικία 18 ετών, αλλά και στο στρες που της προκαλούσε η σκέψη να γίνει μητέρα.

«Δεν φοβήθηκα να παντρευτώ 18 χρονών, είναι αυτή η άγνοια της παιδικότητας της ηλικίας. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος, ήμασταν παιδάκια. Στους γονείς μου φάνηκε παράλογο. Γνωρίζονταν και οι γονείς μας, οπότε λίγο τους πήγαμε απ’ εδώ, λίγο τους πήγαμε απ’ εκεί, εντάξει τους πείσαμε δεν ξέρω πώς. Ήταν πολύ παιδικό, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, τελείωσε πολύ γρήγορα. Τελείωσε μέσα σε έξι μήνες, ίσα ίσα που βάλαμε το νυφικό», εξήγησε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Είχα προτάσεις γάμου. Δεν ξέρω πώς έκατσε και δεν έκανα μετά οικογένεια. Αυτό είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει. Τα παιδιά με φοβίζανε, δεν ήμουν από τα άτομα που θα λέγανε «ναι, θέλω να γίνω μητέρα».

Ήταν κάτι το οποίο πραγματικά μου προκαλούσε στρες. Εκεί είχα μια ευθυνοφοβία και είναι ο μόνος τομέας στην ζωή μου που φοβόμουν να αναλάβω την ευθύνη, ενώ έχω αναλάβει χιλιάδες ευθύνες. Μπορεί από τις τόσες ευθύνες που είχα να μην ήθελα να αναλάβω άλλη μία. Δεν είναι όλοι για όλα θεωρώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ