Survivor 2024: Επιστροφές έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο – «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι παίκτες

Οι ετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ένα πρώτο trailer έχει δημοσιευθεί καλώντας τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι παλιοί γνώριμοι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα (9/12) στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού δύο άτομα έχουν “κλειδώσει” για το νέο κύκλο του ριάλιτι. Οι δύο αυτοί πρώην παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα μπει στο Survivor για 4η φορά και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος θα ζήσει την εμπειρία αυτή για 2η φορά.

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Survivor του 2018, όπου και είχε καταλάβει την δεύτερη θέση. Το 2019 λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτή τη φορά στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, όπου και νίκησε. Τέλος, η 3η φορά που η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στον Άγιο Δομίνικο ήταν πέρυσι στο Survivor All Star. Την τελευταία φορά η αθλήτρια είχε αποβληθεί μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού φέρεται να είχαν παραβιάσει κανόνα του παιχνιδιού.

Ο Άρης Σοϊλέδης από την άλλη έλαβε μέρος στο Survivor του 2021, καταλαμβάνοντας την 2η θέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ