Βίκυ Κουλιανού: Δεν μπορώ να ταξιδέψω λόγω κρίσεων πανικού

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Κουλιανού. Το μοντέλο μίλησε για τις κρίσεις πανικού που βιώνει, εξηγώντας ότι εξαιτίας αυτών δεν μπορεί ούτε να ταξιδέψει.

«Οι κρίσεις πανικού σ’ εμένα ήρθαν και μου δημιούργησαν διάφορα πρακτικά θέματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, μη έχοντας φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου ούτε μισή φορά. Έμπαινα στο αεροπλάνο και αισθανόμουν ότι μπαίνω στο σπίτι μου!», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Για έναν άνθρωπο που έχει ταξιδέψει τόσο στην ζωή του, το να βιώσει κρίση πανικού στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγεί… Που ποτέ στην ζωή μου δεν το είχα πουθενά!

Ένιωσα ότι πραγματικά κινδυνεύει η ζωή μου εκείνη την ώρα. Είχα αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ήμουν στη Συγγρού και αυτό το πράγμα μου δημιούργησε μία τεράστια φοβία με αποτέλεσμα για τουλάχιστον 1-2 χρόνια να μην οδηγώ».

«Δεν μπορώ να ταξιδέψω, λόγω κρίσεων πανικού. Έχω να ταξιδέψω αρκετά χρόνια. Έχω ακυρώσει δουλειές στο εξωτερικό, γιατί δεν μπορώ να μπω σε αεροπλάνο», σημείωσε.

Η Βίκυ Κουλιανού κατέληξε λέγοντας πως: «Τώρα το διαχειρίζομαι με βοήθεια, μόνος σου αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Φέτος το καλοκαίρι έπαθα κρίση πανικού αρκετές φορές.

Είχε να συμβεί ένα χρόνο και φέτος το καλοκαίρι λιποθύμησα κάποιες φορές και είχε να κάνει με την κρίση πανικού, η οποία προκαλεί αυτή την τρομοκρατία στο μυαλό σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ