ΒΙΝΤΕΟ-Τα μπλουζάκια της Ριάνα για φιλανθρωπικό σκοπό

ΒΙΝΤΕΟ-Τα μπλουζάκια της Ριάνα για φιλανθρωπικό σκοπό

Μία συλλογή από μπλουζάκια με το πρόσωπό της παρουσίασε η Ριάνα στο Παρίσι.

Τα μπλουζάκια θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα “Clara Lionel”.

«Η πιο επείγουσα ενέργεια είναι να ολοκληρώσουμε τη συγκέντρωση εξοπλισμού μιας κλινικής στα Μπαρμπέιντος όπου νοσηλεύονται ασθενείς με καρκίνο» δήλωσε η τραγουδίστρια, που κατάγεται από το νησί της Καραϊβικής.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα σε μπούκλες, με μαύρη μπλούζα και μίνι φούστα, η Ριάνα έφθασε σε ένα μπαρ της γαλλικής πρωτεύουσας όπου την υποδέχθηκαν πολλοί θαυμαστές της που φώναζαν το όνομά της.

Για την προώθηση της συλλογής της αυτής, το αστέρι της ποπ μουσικής συνεργάστηκε με τον όμιλο Hard Rock International που της παρέδωσε, σήμερα, μια επιταγή 147.000 ευρώ (200.000 δολαρίων) για το ίδρυμά της.

«Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Δεν έχουμε ποτέ αρκετά για τους σκοπούς που αξίζουν» δήλωσε η ερμηνεύτρια των τραγουδιών “Umbrella” και “Diamonds”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν αυτή η συλλογή από μπλουζάκια συνιστά ένα πρώτο βήμα στον χώρο της μόδας, η καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει εδώ: «Κάνω ό,τι κάνω από πάθος και η μόδα είναι ένα από τα πάθη μου. Αυτό ακούγεται κλισέ, είναι όμως αλήθεια. Θα επενδύσω σε αυτό και θα ασχοληθώ σοβαρά».

 

Πηγή βίντεο: youtube, χρήστης: AFP 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ