Βενσάν Κασέλ: Η νέα σύντροφος του ηθοποιού Νάρα Μπαπτίστα ποζάρει με μπικίνι – «Είσαι τα πάντα κι ακόμα περισσότερα»

Η νέα σύντροφος του Βενσάν Κασέλ Νάρα Μπαπτίστα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας μπικίνι, με τον ηθοποιό να σχολιάζει την ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη καλλονή που εργάζεται ως μοντέλο, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα ποζάροντας με μπικίνι σε παραλία. Το μοντέλο που κατάγεται από τη Βραζιλία και την Αυστραλία συνόδευσε τη λεζάντα της ανάρτησης με μερικούς στίχους από το τραγούδι «Odara» του Βραζιλιάνου τραγουδιστή, Καετάνο Βελόσο.

Στην ανάρτησή της συγκεκριμένα έγραψε τους παρακάτω στίχους:

«Αφήστε με να χορέψω για το σώμα μου να είναι «odara». Το πρόσωπό μου, τα οπίσθιά μου να μείνουν «odara». Αφήστε με να τραγουδήσω για να είναι ο κόσμος «odara». Για να είναι όλα ένα σπάνιο κόσμημα. Οτιδήποτε ονειρεύεσαι. Θα τραγουδήσω και θα χορέψω…».

Σημειώνεται πως λέξη «odara» σημαίνει πλούσιος, εύπορος και αναφέρεται σε μία κατάσταση αρμονίας, τελειότητας και ομορφιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A R A H (@narahbaptista)

Ο ηθοποιός από την πλευρά του δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του κάνοντας το εξής σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της νέας συντρόφου του στο Instagram: «Είσαι τα πάντα και +».

Πηγή: Instyle.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ