Βενετία Καμάρα: «Δεν θα έλεγα ποτέ τον εαυτό μου σταρ»

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Βενετία Καμάρα και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή της στο Youtube.

Διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή προφίλ στην πλατφόρμα και δημοσιεύει βίντεο τόσο που αφορούν τη μόδα και το μακιγιάζ όσο και ταξιδιωτικά.

«Είμαι content creator. Ταξιδεύω, μου αρέσει, είναι το όνειρο της ζωής μου. Δεν είμαι από τα άτομα που θα πω ότι θέλουν οικογένεια και παιδιά.

Θέλω να γυρίσω όλες τις χώρες του κόσμου, είναι όνειρο ζωής. Σπούδαζα δημοσιογραφία και έκανα παράλληλα και το Youtube που άρχισε να γίνεται και δουλειά μου.

Αγαπάω το στυλ, τη μόδα, τις θεωρίες συνομωσίας».

«Ξεκίνησε πιο πολύ γιατί έβλεπα ξένους Youtuber. Και στη σχολή μας είχαν δώσει το πρόγραμμα του μοντάζ και λέω μπορώ να το εξασκήσω και μόνη μου. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά. Τα πρώτα μου βίντεο ήταν που έβαφα παρδαλά χρώματα τα μαλλιά μου. Δεν θα έλεγα ποτέ τον εαυτό μου σταρ».

«Το πρώτο μου τατουάζ ήταν στο λαιμό στα 16 μου. Πήγα με τη μαμά μου που ήταν τέρμα cool. Από τον μπαμπά μου το έκρυβα τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Κάποια στιγμή μου είπε “το έχω δει να ξέρεις”. Τα τατουάζ μου δεν συμβολίζουν απολύτως τίποτα. Έκανα ένα τατουάζ στη Νέα Υόρκη που είχα πάει για λίγες μέρες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ