Βασίλισσα Ελισάβετ: Επιτέλους συνάντησε την κόρη του Χάρι και της Μέγκαν

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά τη Λίλιμπετ, την κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, την οποία ονόμασαν με το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση φέρεται να έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες των ανακτόρων, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γευμάτισαν με τη βασίλισσα και τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας κεκλεισμένων των θυρών ως μέρος των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Η πρώτη συνάντηση με τον Άρτσι

Λέγεται πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σύστησαν την κορούλα τους, που αύριο Σάββατο, γίνεται ενός έτους, στη βασίλισσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, μετά το ιδιωτικό γεύμα στο Μπάκιγχαμ.

Την είδηση της συνάντησης της βασίλισσας με τη Λίλιμπετ, χθες, μετέδωσε ο καλός φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και ο ένας από τους συγγραφείς του Finding Freedom, Όμιντ Σκόμπι, μιλώντας στο BBC Breakfast.

Όπως είπε: “Πιστεύω ότι οι άνθρωποι περιμένουν ενός είδους εξωφρενική εκδήλωση για τα γενέθλια, από την οποία θα δούμε φωτογραφίες. Απ’ ό,τι έχω πληροφορηθεί, δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι.

Αυτές οι στιγμές με τη Λίλιμπετ είναι απολύτως ιδιωτικές μεταξύ τους και με τη βασίλισσα και φυσικά ξέρουμε πόσο ανυπομονούσε για τη συνάντηση. Τους κράτησε μακριά η πανδημία. Τις φορές που ο Χάρι ήταν εδώ, ήταν μόνος του και για δύσκολες περιστάσεις. Και έτσι αυτή ήταν πραγματικά η πρώτη φορά.  Φυσικά γνωρίζουμε ότι η βασίλισσα επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ χθες, ενώ και το ζευγάρι επέστρεψε στο Ουίνδσορ καθώς μένουν στο Φρόγκμορ Κότατζ. Ήταν λοιπόν η πρώτη στιγμή ή η πρώτη ευκαιρία για εκείνη να συναντήσει τη συνονόματή της”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στη διάρκεια του τετραήμερου Ιωβηλαίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ