Βάνα Μπάρμπα: Νέο ξέσπασμα κατά του Αλέξη Γεωργούλη – “Θα έπρεπε να ντρέπεται” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και ξέσπασε εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη και του γεγονότος ότι είναι Ευρωβουλευτής και καταπιάνεται ταυτόχρονα με την τηλεόραση ως παρουσιαστής, παίρνοντας τις δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

«Καθόλου δε μετάνιωσα που μίλησα σκληρά για τον Αλέξη Γεωργούλη και πιστεύω ότι έχω και δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο και συμπαθέστατο παιδί», δήλωσε η ηθοποιός.

«Με ενοχλεί η διπλοθεσία, δε μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος δεν έχει να φάει -και οι καλλιτέχνες- δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες», συμπλήρωσε.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει κιόλας. Δεν με θυμώνει», είπε ακόμα.

«Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του. Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Λάθος. Εγώ πάντα θα τα λέω», συμπλήρωσε.

«Είναι απαράδεκτο! Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο», ξέσπασε ξανά η Βάνα Μπάρμπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ