Κώστας Τσουρός: Οι εξηγήσεις του για την on air κόντρα με τον Αλέξη Γεωργούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσε η κόντρα που είχαν το Σάββατο ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός στον τηλεοπτικό «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την αμοιβή του ως ευρωβουλευτής. Εκεί υπήρξε μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως ποτέ δε δήλωσε ότι λαμβάνει 25.000 ευρώ και πως αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα του πολιτικού του γραφείου.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα και όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον Αλέξη Γεωργούλη. «Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί ήταν όντως μια αμήχανη και ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει. Το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα από την αρχή αυτό που είχα στο μυαλό μου στον αέρα. Η ένστασή μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου”. Ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και γω το ερμήνευσα διαφορετικά. Μετά πήρα τον Αλέξη τηλέφωνο και το λύσαμε και ακούσαμε τη συνέντευξη. Λύθηκε το θέμα. Εμένα με ενδιαφέρει να μη νομίζει ο Αλέξης ότι είμαι εμπαθής απέναντί του. Δεν έχω εμπάθεια για κανέναν, απλά επειδή ο Αλέξης είναι και πολιτικός θεωρώ ότι πρέπει ένας πολιτικός να κρίνεται πιο αυστηρά για αυτό και ήταν η στάση μου τέτοια», ξεκαθάρισε ο Κώστας Τσουρός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ