Τζόνι Ντεπ: H απάντηση στην Άμπερ Χέρντ μετά το τέλος της δικαστικής μάχης τους

Μετά τον διακανονισμό με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ είναι εντελώς ελεύθερος να συνεχίσει τη ζωή του και την προσπάθειά του να επανέλθει δυναμικά στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο Τζόνι Ντεπ έγινε ξανά… Τζακ Σπάροου για χάρη ενός 11χρονου – Το βίντεο για το Make A Wish

Άλλωστε, τα τελευταία έξι χρόνια που αντιμετώπιζε τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία είδε τις πόρτες να κλείνουν και να χάνει όλα όσα είχε κερδίσει έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας και σκληρής δουλειάς. Μετά τη δικαστική νίκη τον Ιούνιο στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, έγινε η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, η Άμπερ Χερντ δεν φάνηκε διατεθειμένη να αποδεχθεί το αποτέλεσμα, προχωρώντας σε έφεση.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις νομικές ομάδες των πρώην συζύγων, υπεγράφη συμφωνία. Τηn Δευτέρα, η Άμπερ Χερντ στη δήλωσή της προχώρησε σε ένα νέο συναισθηματικό ξέσπασμα κατηγορώντας στην ουσία τον πρώην σύζυγό της ότι επηρέασε τους ενόρκους με τη φήμη και την εξουσία του και σημειώνοντας ότι «η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε».

Ωστόσο, τώρα, έρχεται πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ να δώσει απάντηση στην Άμπερ Χερντ, υποστηρίζοντας ότι αυτός «ήθελε μόνο την αλήθεια» στη δικαστική υπόθεση εναντίον της.

Πηγή κοντά στον 59χρονο σταρ είπε στο περιοδικό People ότι «μέρος του ζητήματος της προσφυγής για την Χερντ ήταν τόσο οι οικονομικοί λόγοι όσο και το να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχε δικαστική απόφαση εναντίον της. Αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις». «Αυτή η δικαστική απόφαση δεν θα χαθεί ποτέ» πρόσθεσε η πηγή ενώ αναφερόμενη στον Ντεπ  είπε: «Πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε να την καταστρέψει. Είπε ότι δεν επρόκειτο για τα χρήματα και δεν πρόκειται για τα χρήματα! Απλώς ήθελε την αλήθεια».

Aφού η Χερντ ανακοίνωσε την απόφασή της να συμβιβαστεί, οι δικηγόροι του Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσιού και Καμίλ Βάσκες, ανέφεραν σε δήλωσή τους: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε επισήμως την πόρτα σε αυτό το οδυνηρό κεφάλαιο για τον κ. Ντεπ , ο οποίος κατέστησε σαφές σε όλη αυτήν τη διαδικασία ότι η προτεραιότητά του ήταν να φέρει την αλήθεια στο φως“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Και πρόσθεσαν: Η ομόφωνη απόφαση των ενόρκων και η απόφαση που προέκυψε υπέρ του κ. Ντεπ και κατά της κυρίας Χερντ παραμένουν πλήρως σε ισχύ. Η πληρωμή του ενός εκατ. δολαρίων, την οποία ο κ. Ντεπ  δεσμεύεται και θα χαρίσει (πραγματικά) σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενισχύει την αναγνώριση από την κυρία Χερντ της κατάληξης της αυστηρής επιδίωξης του νομικού συστήματος για δικαιοσύνη».

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ