Margot Robbie: Τέλος στα σχέδια για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει

Δικαίωση για τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ που ζητούσαν την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) ανακοίνωσε μιλώντας στο Vanity Fair ότι η γυναικεία εκδοχή για την ταινία… «πέθανε» για τη Disney.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η Margot Robbie θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, το σενάριο της οποία θα έγραφε η Κριστίνα Χόντσον.

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία» δήλωσε η ηθοποιός στο Vanity Fair. «Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Το Variety ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η Disney βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με την Margot Robbie, αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής.

Σε συνέντευξή του, στους «Sunday Times» τον Μάιο, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε πει ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. «Ναι. Μιλάμε με τη Margot Robbie. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους “Πειρατές” — ένα μ’ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Μπρουκχάιμερ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ