Margot Robbie: Η πρώτη ΦΩΤΟ της ως Barbie

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία από την Margot Robbie στον ρόλο της θρυλικής κούκλας Barbie.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros και αναδημοσίευσαν οι χρήστες των social media, η Margot Robbie ως Barbie ποζάρει μέσα στη ροζ Chevrolet Corvette της και χαμογελά πλατιά, ενσαρκώνοντας την αγαπημένη κούκλα εκατομμυρίων κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Αυστραλή ηθοποιός έχει δηλώσει σχετικά με τον ρόλο της πως “η Barbie προωθεί την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στην παιδική ηλικία και ενδυναμώνει τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε ρόλους που τους εμπνέουν”.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Greta Gerwig, ενώ ο Ryan Gosling υποδύεται τον Ken. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Will Ferrell και America Ferrera. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου του 2023.

Η Margot Robbie έγινε παγκοσμίως γνωστή από την ταινία του Martin Scorsese, “Ο Λύκος της Wall Street”, όπου πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCapriο, το 2013. Για τον ρόλο της ως Τόνια Χάρντινγκ στην ταινία “I, Tonya”, το 2017,  ήταν υποψήφια για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό και για το Βραβείο Όσκαρ για την Καλύτερη Ηθοποιό. Ήταν η πρώτη ηθοποιός που ήταν υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ ερμηνεύοντας έναν αληθινό αθλητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ