Τζόνι Ντεπ: Επιστροφή με… αέρα νικητή στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να «επιστρέφει» στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018.

Ο Ντεπ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής σε πέντε ταινίες με τους Πειρατές τα τελευταία 15 χρόνια και το τελευταίο… ταξίδι με το Black Pearl ήταν στην ταινία Dead Men Tell No Tales που κυκλοφόρησε το 2017.

Ωστόσο, μια πηγή είπε στο Poptopic ότι ο 59χρονος ηθοποιός, έχει συνομιλίες με την Disney για μια «συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων» αφού κέρδισε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η πηγή αποκάλυψε ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον Ντεπ και πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του. “Επικοινώνησαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ και τον ρώτησαν αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη πειρατική ταινία ή ίσως και δύο” περιέγραψε.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η νέα ταινία είναι στα σκαριά για την Disney Plus. “Η συμφωνία αναφέρει ότι ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει ως Jack Sparrow στο Pirates of the Caribbean 6 και σε μια spin-off σειρά για το Disney Plus για την πρώιμη ζωή του Captain of The Black Pearl. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Jack Sparrow, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρήσει και θα επιστρέψει ως ο εμβληματικός χαρακτήρας του”.

Πρόκειται για μια «συμφωνία 301 εκατομμυρίων δολαρίων» για να πείσει τον Ντεπ να επιστρέψει σύντομα και επίσης φέρεται να προσθέτει μια «σημαντική δωρεά» σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Ντεπ ως χειρονομία καλής θέλησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ